الفندق جميل وراقي كنت سعيده جدا انا واصدقائى واستمتعت بالاكو بارك ممتعه جدا كنت مستمتعه للغايه واستمتعنا بالكيدز والالعاب و ايتمتعنا بالشووو واستمتعنا مع فريق الانيميشن و استمتعنا جدا بوقتناومكنش ف وات للمللالمزيد
- خدمة واي فاي مجانية
- حمام سباحة
عرض عدد أقلضيوفي الأعزاء
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا تجربتكم الرائعه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم باستمتاعكم معنا واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا ,سعدنا نحن ايضا باستضافتكم ونتطلع لزيارتكم لنا مرة اخرى قريبا
علاء النجار
الفندق ممتاز جدا من اول الاستقبال المحترم والغرفة المجهزة بكل الاحتياجات ممرورا بالمطعم وحفاوة الاستقبال والأكل المتنوع والجيد جدا والاكوابارك والعاب الاطفال ممتازة حمامات السباحة نضيفة وجاهزة وحفلات الاطفال وفريق الانيميشن ممتازين هايلين
محتاجين لوحة إعلانية كبيرة على الطريق توضح مدخل الفندق
ان شاء الله نكرر الزيارة ونحجز تانى
شكرا إدارة الفندق وكل الاستف
ضيفي العزيز أ/ هانى
علاء النجار
فندق جميل جدا والموظفين رأئعين وفريق انميشن رائع الحفلة كانت جميلة النهاردة بجد زيارة عائلية هتتكرر شكرا لكل العاملين بالفندق
الفندق فعلا يستحق أن يصنف من احسن الفنادق فى السخنه ويستحق ياخد نجمه زياده
شكرا على المتعه والاحترام
ضيوفي الأعزاء
علاء النجار
خدمة الغرف فقيره لكن الاستقبال من احسن ما يكون بصراحه الانيميشن تيم محلى المكان وليهم روح حلوه جدا الاكل رائع والمطعم نضيف الاكوا بارك حلوه جدا
بس مفيش بيسيين دافى ودى مشكله بالنسبالي فى النهايه أنا مبسوطه بوجودى فى الفندق واتمنى يحصل تغير ..
انيميشن تيم أنا حبيتكم جدا وان شاء الله تفضلوا موجودين ❤️❤️Menna Abdelkader #lots_of_love
ضيفتى العزيزة أ/ منة
اود ان اشكر سيادتكم شكرا جزيلا لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم البناء على الصفحه والذى بالتاكيد يهمنا كثيرا, وانه ليسعدنى حقا ان اعلم باننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا متطلعا لزيارتكم لنا مرة اخرى فى القريب العاجل
علاء النجار
الغرف نظيفة و الاكل ممتاز .. و الاكوابارك حلوة .. و المعاملة كويسة جدا .. و الاطفال مبسوطين اوي .. و احب اشكر الادارة و اشكر كل العاملين في الفندق اللي فرحونا اليومين دوول و طبعا ال Animation Team اللي قضينا معاهم وقت حلو .. ❤❤❤❤❤
ضيفى العزيز أ/ عمر
علاء النجار
أحب أوجه التحية و التقدير لفريق عمل الفندق و أخص بالذكر الأستاذ الفاضل المهذب أحمد الذي يعمل في المطعم الرئيسي للفندق و اشكره شكر خاص علي أسلوبه الراقي وحسن المعاملة هذه أول مره أزور العين السخنة ولن تكون الأخيرة إن شاء الله
ضيفى العزيزالدكتور/ ازهر