Ali

Good hotel

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 22 يوليو 2021
فندق روعه جميل جدا بجد الخدمه ممتازه المطعم نظيف جدا والأكل بجد مختلف وجميل جدا الغرف نظيفه جدا الخدمه باستمرار جميله جدا الشاطر جميل وهادى الاكوا بارك للاطفال ممتعه جدا بجد اتمنى أجل تانى شكر خاص للانيميشان على العرض الجميل
تم الرد 27 يوليو 2021
ضيفى العزيز
اود ان اشكر سيادتكم شكرا جزيلا لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم وتجربتكم الممتازة وانه ليسعدنى ان اعلم بان التجربه كانت موفقه واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا متطلعا لزيارتكم لنا مرة اخرى قريبا
    ‪د.إ.‏ ‎1,190‬
    على بعد 10.5 كم من فندق تيدا سويس إن بلازا
    طالع المزيد من الفنادق في العين السخنة
    838 نتائج
    تمت كتابة التعليق في 21 يوليو 2021

بجد فندق تمام جدا ورائع الخدمه ممتازه الاسطف خدوم جدا الغرف نظيفه ومتابعه دايما على الاشراف المطعم نظيف الاكل جميل جدا والشفات فى كامل الاحترام الخدمه ممتازه الاكوا بارك جميله جدا ممتعه جدا للاطفال كامل الشكر للانيميشان شوهات روعه بجد هزار ضحك لعب بجد مبسوط جدا

أشكر Amr4321567
    استجاب Teda Swiss Inn Plaza Hotel, General Manager في فندق تيدا سويس إن بلازا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يوليو 2021

ضيفى العزيزا/عمرو
    شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا تجربتكم الممتازة على الصفحه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم بان التجربه كانت مرضيه واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا متطلعا لزيارتكم لنا مرة اخرى قريبا

تمت كتابة التعليق في 20 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

مكان محترم امان جدا للاطفال اكوا بارك جميلة
    موظفين متعاونين جدا
    وبالأخص فريق الانيميشن شكرا ٠دا على الوقت الممتع الغرف يجد نظيفه متابعه فى الخدمه على طول الشاطئ جميل جدا الاطفال بيستمتعو جدا انا والعائله جدا

أشكر ahmedmP5898PH
    استجاب Teda Swiss Inn Plaza Hotel, General Manager في فندق تيدا سويس إن بلازا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يوليو 2021

ضيفى العزيزا/احمد
    شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الرائع وتجربتكم الموفقه وانه ليسعدنى ان اعلم باننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا متطلعا لزيارتكم لنا مرة اخرى فى القريب العاجل

تمت كتابة التعليق في 18 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

شكر خاص ل عم روصي (الي بكون موجود في الطابق التالت)تعاملو راقي جدا و حبيتو بشكل مش قادر اوصفو تعاملو ما بتوصفش من احسن الناس الي في الفندق ولله يا عم روصي شكرا لكل الي عملتو معايا انا و عايلتي…..تعامل راقي

أشكر 1jamal2

ضيفى العزيزا/جمال
    شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا تجربتكم الموفقه وبالتاكيد سوف اوصل كلماتك الطيبه لعمروسى والتى سوف تسعده كثيرا وتشجعه لبذل المزيد من اجل ان نكون دائما عند حسن ظنكم بنا,سعدنا باستضافتكم ونتطلع لزيارتكم لنا مرة اخرى فى القريب العاجل

تمت كتابة التعليق في 18 يوليو 2021

الفندق عائلي بالدرجة اولي خدمات ممتازة وبرامج ممتعة الاطفال كانو مستمتعين طول الوقت مش ملاحقين ع البرامج خصوصا تيم الانيمشين مع كريم وميدو وعمرو واحمد ومنار وبقية التيم بشكركم جدا ع الشوو الراهييب والالعاب الممتعةحقيقي الاولاد
    اتبسطو معاكم خالص وكلنا اسمتعنا كدا كانت احلى ست ايام في الصيف ده وكمان بشمر محمود ومحمود في الهاوس كيبينج على زوقهم وتعاملهم الراقي شكككرا فندق سويس ان من القلب اسعدتونا ❤❤❤

أشكر Aisha276189

ضيفى العزيز
    اود ان اشكر سيادتكم شكرا جزيلا لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا تجربتكم الممتعه على الصفحه وانه ليسعدنى ان اعلم بانكم قد قضيتم وقتا رائعا معنا واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا متطلعا لزيارتكم لنا مرة اخرى فى القريب العاجل

تمت كتابة التعليق في 18 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق راقى جدا والاستاف ودود ومعامله جيده ومناسب جدا للعوائل الانيميشن كوميدى جدا الخدمه راى الشاطى جميل جدا الاستقبال راى بجد اجازه جميله جدا وانبسطنا الاكل جميل جدا فى الفندق ونظيف جدا المطعم جميل وهادى

أشكر Omaraha18273

ضيفى العزيزا/عمر
    شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم وتجربتكم الموفقه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم باننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا متطلعا لزيارتكم لنا مرة اخرى قريبا