فندق جميل يستحق الخمس نجوم .. امبسطنا بالاكوا بارك والملاهي والموقع متميز جدا والأكل حلو جدا .. الناس متعاونة وظريفة جدا .. حبينا المكان .. وهنكرر الزيارة .. كل حاجة جميلة والاولاد استمتعوا .. كانت إجازة حلوة.المزيد
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
عرض عدد أقلضيفى العزيزا/احمد
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وتجربتكم المتميزة وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم بانكم قد استمتعتم معنا واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا ويشرفنى بالتاكيد ان استضيفكم مرة اخرى فى القريب العاجل
المدير العام
اجازه ممتعه بجد الفندق جميل جدا الاولاد اتبسطو جدا المكان نظيف جدا والغرف جميله والخدمه ممتازه جدا البسين دافي الاكوادور جميله الشاطئ ممتع جدا الانيميشن جميل جدا الشرهات جميله للاطفال بليل واللعب الصبح بشكر جميع الاسطح والاداره على الخدمه الممتازه ❤️
ضيفى العزيزا/ وائل
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وتجربتكم الممتعه وانه ليسعدنى حقا ان اعلم باننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا
ويشرفنى بالتاكيد استضافتكم مرة اخرى فى القريب العاجل
المدير العام
الهوتيل حلو ونظيف واكله كويس وتعامل الريسبشن والجميع كان لطيف وفي فريق الانيميشن ممتعين ويسلو الاطفال، وبشكر جميع الاسطف علي مجهدهم الى بيبذلو والغرف نظيفه جدا والاكوا الاطفال استمتعو فيها والملاهى والحفلات مسليه للاطفال واتبسطو كتير مع الانميشن وشكرا ع مجهودهم لان اتبسطنا معاهم
ضيفى العزيز,
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وتجربتكم الموفقه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم باننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا ويشرفنى بالتاكيد ان استضيفكم مرة اخرى فى القريب العاجل
المدير العام
بجد فندق جميل جدا جدا اجازه ممتعه خدمه جميله جدا الاوتيل روحه حلوه جدا كلهم متعاونين والانيميشن تحفه جدا متعاونين بسطر الاولاد جدا كل الفندق رائع بجد اتمنى اشوفكم تانى انصح الجميع بالزياره شكرا جدا اداره فندق سويز
ضيفى العزيزا/اسلام
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم بانكم قد استمتعتم معنا واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا
ويشرفنى بالتاكيد استضافتكم مرة اخرى فى القريب العاجل
المدير العام
الفندق جميل جدا و نظيف و منظم و كل العاملين محترمين و ذوق و متعاونين و فريق الانيميشن مرحين و دمهم خفيف جدا و محبين اوي للاطفال و الاكل جميل و طعمه حلو بجد استمتعنا بالإقامة و ان شاء الله نكرر الزيارة مرة تانية
ضيفى العزيزا/ مصطفى
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وتجربتكم الموفقه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم باننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا ويسعدنى ان استضيفكم مرة اخرى فى المستقبل الكريم
المدير العام
اشكر استقبال الاوتيل جدا استقبال رائع واشكر الهوس كيبينج ع اهتمامه بنظاقه الغرف حلوه جدا والولاد مبسوطين جدا والسيرفز معامله كويسه والليستاف كويس وفريق الانميشن حلو والولاد اتبسطوا جدا والفان فالي تحفه
ضيفى العزيزا/ابراهيم
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وتجربتكم الموفقه وانه ليسعدنى ان اعلم باستمتاعكم معنا واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا متطلعا لزيارتكم لنا مرة اخرى فى القريب العاجل