الناس تعاملها كويس ومحترمين اوي ربنا يحفظكم .. الاوضة حلوة .. والاكل جميل .. احنا اول مرة نروح مكان ونرتاح فيه كده .. روحنا اماكن كتير ومرتحناش فيها زي الفندق هنا .. مكان هادي وجميل والناس كلها متعاونة .شكرا.المزيد
- خدمة واي فاي مجانية
- حمام سباحة
عرض عدد أقلضيفتى العزيزه ا/مى
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم و تجربتكم الموفقه على الصفحه وان ليسعدنى كثيرا ان اعلم باننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا
ويشرفنى بالتاكيد ان استضيفكم مرة اخرى فى القريب العاجل
المدير العام
الاوتيل حلو للاطفال مش سيئ وفكرة ان كل غرفه ليها فكرة شخصيه كرتونيه علي الحيطه كانت حلوه للاطفال. النظافه في الغرفه مش كويسه قوي والحمام كانت ريحته سيئة. البوفيه محدود جدًا ولكن المشكله الاكبر هي في الشيفات الواقفين بيدوك قطعه واحده من الاكل وعايزك تمشي وماتطلبش اكتر من كده ومفيش حد كان لابس ماسك اساسا.
ضيفتى العزيز
اود اولا ان اشكر سيادتكم
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم المهم جدا بالنسبه لنا على الصفحه
ما ذكر اعلاه بالتاكيد سوف يؤخذ بعين الاعتبار واسمح لى ان اوضح ان البوفيه حاليا اصبح مفتوحا للمقيمين فى الفندق وليس مغلقا حيث يمكن للضيوف ان يقوموا باخذ ما يريدونه من البوفيه دون اى تدخل من الشيفات,سعدنا باستضافتكم ونتطلع لزيارتكم لنا مرة اخرى لكى نعوضكم التجربه
المدير العام
كانت مثالية فى كل انواع الخدمة وهدوء يساعد على الاسترخاء والمساعدة على إتمام المهام الوظيفية وخدمة العاملين فى كل الوظائف أكثر من رائعة والاكثر جمالا الجزء الترفيهي الخاص بالأطفال من ملاهى لحفلات لحمامات سباحة فى المجمل اجازة كانت أكثر من رائعة
ضيفى العزيزا/محمد
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم و تجربتكم الموفقه على الصفحه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم باستمتاعكم معنا ويشرفنى بالتاكيد ان
استضيفكم مرة اخرى فى القريب العاجل
المدير العام
الفندق جميل جدا و معامله الاسطف ذوق جدا معانا والمطعم ممتاز جدا الاكل نضيف والغرف حلو اوى ونضيفه جدا والمتعة حلوه اوى الاطفال اتبسطت جدا ومبسوطين جدا بزيارتنا للفندق وشكر خاص لايك الانميشن المحترمين إلى دمهم زى السكر بجد كلنا اتبسطنا معاهم وبشكر جميع العاملين بالفندق وبشكر الاداره الفندق
ضيفتى العزيزه ا/ ايه,
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وتجربتكم الموفقه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم باستمتاعكم معنا واننا قد كنا عند حسن ظنكم
ويشرفنى بالتاكيد ان استضيفكم مرة اخرى فى القريب العاجل
المدير العام
الفندق جميل جدا ونصيف والاكل حلو والاكوا جميله اوي الاطفال اتبسطت جدا والملاهي جميله اوي والاسطف ذوق جدا ف التعامل معانا وطبعا الانميشن اتبسطنا اوي اوي معاهم والاطفال اتبسطت معاهم جدا وهما محترمين وذوق جدا بشكر اداره الفندق وجميع العاملين بيه
ضيفتى العزيزه ا/اسماء
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وتجربتكم المتميزة على الصفحه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم بان التجربه قد كانت مرضيه واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا ويشرفنى ان استضيفكم مرة اخرى فى المستقبل القريب
المدير العام
بصراحه اتبسطنا جدا جدا ف الفندق والاحوا ممتعه اوى والمطعم حلو جدا وجميع الاسطف ناس محترمه جدا وذوق والاطفال اتبسطت جدا ف الملاهى والغرف نضيفه جدا وتيم الانميشن دمهم خفيف اوى اتبسطنا معاهم جدا والاطفال اتبسطو معاهم بشكر جميع العاملين بالفندق
ضيفتى العزيزه ا/ امل
شكرا جزيلا لكم لاختياركم فندق سويس ان تيدا وايضا لمشاركتنا رايكم الكريم وتجربتكم المتميزة على الصفحه وانه ليسعدنى كثيرا ان اعلم بانكم قد استمتعتم معنا واننا قد كنا عند حسن ظنكم بنا ويشرفنى كثيرا ان استضيفكم مرة اخرى فى القريب العاجل