اتصدمت ف الفندق ده بجد الصور حاجه والحقيقه حاجه تانيه خالص بجد الاوتيل مضلم جدا مفيهوش lights كفايه ولاشي ومفيش اي activities نهائي بجد بنصح الناس متجيش ابدا لانكم مش هتتبسطو بديله 1٪ الفندق ده وغير الاوض الي مش نضيفه
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
تحياتي للفندق كثيرا انا عن نفسي مش عارف اقول ايه علي الزوق والاحترام ف التعامل مع الناس الجميله دي ولعبنا volleyball مع الناس واتبسطنا كلنا ومش عارف اتكلم عن ايه ولا ليه بصراحه من اول housekeeping الغزف لحد المديرين وجمال الغرف ونظافه المكان والبحر
استفسر من husseinaV4054QL عن ZYA Palmera Beach Resort
1 أشكر husseinaV4054QL
حبيت اووي المكان بصراحه واتبسطت مع تيم الانميشن جدا ف وكانو ناس helpfully اووي بجد واحب اني اجي مره تانيه عشان المكان ونضافه المكان والناس اللي فيه عيد سعيد ع الكل volleyball كان يوم حلو اووي بجد ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
استفسر من dinaaH3940IE عن ZYA Palmera Beach Resort
أشكر dinaaH3940IE
انا مبسوطه بالمكان اوي بجد اول مره أزور المكان ومش اخر مره انشاءالله عشان بجد يستاهل كلام اكتر من كده لان المديرين والناس بجد كوسيسن اووي وقمه ف الاحترام.. كل سنه وانتو طيبين انشاءالله تكون سنه سعيده عليكو يارب
استفسر من nglaah85hk عن ZYA Palmera Beach Resort
أشكر nglaah85hk
تجربة سيئة جدااا العاملين بالمكان افضل مافى المكان فقط غير نظيف بالمره لا يوجد صيانه والشاطئ غير نظيف بوفيه العشاء فقير جداً السعر بالنسبه للاقامه عالى جدا ومبالغ فيه ولا يوجد خصوصيه ولا يوجد اى انشطه ترفيهية سيئ جداااا تجربة لا انصح بها لاى عائلة
تاريخ الإقامة: يونيو 2021
استفسر من doaay380 عن ZYA Palmera Beach Resort