هتل در ۱۰ کیلومتری گرگان و وسط یک باغ بزرگ واقع شده. کیفیت لابی، اتاق ها و تمیزی هتل خیلی بیشتر از تصور بود.
رستوران هتل غذا های قابل قبولی ارایه می کنه ولی صبحانه میتونه خیلی خیلی بهتر باشه
بخش پختنی ساده، بدون تنوع و در هر ۲ صبحانه ما یکسان بود.
بخش پختنی ساده، بدون تنوع و در هر ۲ صبحانه ما یکسان بود.
The best hotel north of iran. هتلی بسیار زیبا با چیدمان و طراحی داخلی بسیار زیبا، واقع شده در باغی بزرگ در میان دشت بین کوهستان و دریای مازندران .در مکانی بسیار عالی برای دیدن میانکاله،بندر ترکمن،گرگان،ناهارخوران،زیارت،النگدره،ترکمن صحرا،پارک ملی گلستان
شما در گرگان با هتلهای محدودی مواجه هستیدو متاسفانه همین باعث شده رقابت بسیار پایین باشد.
هتل بوتانیک بخاطر کیفیت نسبی که از رقبا داره بیشتر طرفدار داره ولی این طرفداری دلیل با کیفیت بودنش نیست.
هتل بسیار معمولی با استاندارد های هتل ۳ ستاره است. صبحانه ساده فضای مشاعات ضعیف و امکانات تفریحی مثل استخر ضعیف بود.
طراحی اتاقها به شدت ضعیف بود، حتی من در نامه ای به مدیریت هتل نوشتم که چون تخصصم طراحی داخلی هست میتونم کمکتون کنم که هیچ جوابی ندادند.
لوکیشن هتل بخاطر خارج شهر بودن اگر وسیله نداشته باشید کمی سخت میشه.